Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатик 1.8 ТС ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
    Незнам... Аз със същия проблем и след дадени над 500лв се отказах да се занимавам... Тоест най-накрая заработи, но се появи друг проблем (строши се електросъидинителя) и така...
    Еми мисля за 70 лева си го напълня до края на лятото и така всяко лято , ако издържа ... Ама 70 лв добра цена ли е ?

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
      Еми мисля за 70 лева си го напълня до края на лятото и така всяко лято , ако издържа ... Ама 70 лв добра цена ли е ?
      Незнам колко събира системата ти...
      То реално се "налива" фреон масло и оцветител!!!
      Ако в системата няма нищо, може и да е нормална цената... Все пак преди години имах аз драми а от тогава цените са мръднали според мен...
      Да пише някои които скоро е "препомпвал" системата
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
        Моят климатик кара трето лято без да е пипан и няма необходимост от допълване. Направи сметка, колко ще ти струва, ако трябва всяко лято да го пълниш.
        По-добре дай някой лев и го оправи. И аз мисля, че най-вероятно да е осовото уплътнение на компресора.
        Разбери се с майсторите за някакви гаранции и така.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

колега пробвал ли си да не пускаш климата при пълна система дали губи фрион. Ако губи без да го пускаш проблема е във връзките. Ако не губи е в уплътнението на оста

Comment

Аз имах подобен проблем и се оказа, че изпуска от буксата на пресостата.

Comment

Working...
            X